Hieronder vind je een overzicht van de verschillende cursuscategorieën.

Cursuscategorie: denk je fit

De cursussen in dit onderdeel helpen je op weg om rust te vinden in je hoofd zodat je opnieuw positiever in het leven kunt staan. In dit onderdeel kan je onder andere met piekergedachten aan de slag.

Cursuscategorie: onderweg naar rust en ontspanning

De cursussen in dit onderdeel helpen je op weg naar rust en ontspanning. Onderwerpen die in deze categorie bv aan bod komen zijn relaxatie, stresshantering, veerkracht…

Cursuscategorie: Krijg grip op lastige emoties

De cursussen in dit onderdeel richten zich vooral op vragen die te maken hebben met negatieve gevoelens zoals bv angst en paniek…

Cursuscategorie: geef je loopbaan een boost

De cursussen in deze categorie zijn gerelateerd aan vragen die betrekking hebben op je loopbaan. Het doel van de cursussen is je te ondersteunen in de zoektocht naar nog meer werkgeluk.

Cursuscategorie: Inslapertjes

Moeite met inslapen? In deze cursuscategorie vind je cursussen die je hier verder mee op weg helpen.

Cursuscategorie: omgaan met veranderende omstandigheden

Het leven is voortdurend in verandering. Soms kunnen bepaalde veranderingen ons uit balans brengen. De cursussen binnen deze categorie helpen je opnieuw balans te vinden binnen wijzigende omstandigheden. Je vindt hier bv de gratis cursus: Een krachtgerichte kijk op COVID 19.

Cursuscategorie: Op kindermaat

In deze categorie vind je alle cursussen welke gemaakt zijn op maat van kinderen tussen 7 en 12 jaar. Je kunt als ouder met deze cursussen aan de slag om je kind te ondersteunen wanneer het last ondervindt van gevoelens van angst of stress.

Cursuscategorie: gratis cursussen

Hier vind je alle cursussen die gratis worden aangeboden. Schrijf je in voor een thema dat aansluit bij jouw vraag en noden en ga meteen aan de slag. Zo ontdek je of het volgen van een online cursus iets voor jou is en krijg je reeds een voorsmaakje van hoe de cursussen zijn opgebouwd. Bovendien worden er in elke gratis cursus een aantal handvatten aangeboden binnen het gekozen thema.

    wpChatIcon
    error: Inhoud is beschermd