De diensten

Coaching

Vind je het soms moeilijk rust te vinden in deze stressvolle maatschappij?
Via life coaching of online coachcursussen ontdek je een aantal stevige handvatten om aan deze rush het hoofd te bieden.

Kindercoaching

Je kind nog weerbaarder en veerkrachtiger! Via kindercoaching ondersteun ik het te groeien in zelfvertrouwen en krachten.  Voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. 

Loopbaanbegeleiding

Heb je vragen over je loopbaan? Via loopbaancoaching begeleid ik je naar een persoonlijk actieplan voor meer plezier in je werk. Loopbaanbegeleiding volg je met loopbaancheques erkend door VDAB.

Wie ben ik?

Cindy: Creatief, positief, rustig, flexibel, betrouwbaar, sympathiek,… Mede huisgenoot van Fiebe: een super sociale oude lapjeskat. Ik hou van fietsen, wandelen, de natuur, de stad, bakken, een babbeltje met een vriend of vriendin, lekker uit eten en niet te vergeten ijsjes. Verder verslijt ik mijn neus graag en al vele jaren in diverse studieboeken. 

Opleidingen:

 • Oplossingsgericht cognitief systemisch psychotherapeut (i.o.) (Korzybski instituut)
 • Practitioner in de oplossingsgerichte begeleiding en opvoedkunde (Korzybski instituut)
 • Deskundige in de oplossingsgerichte cognitieve en systeemtherapie bij het autisme spectrum (Korzybski instituut)
 • Kids Skills ambassador (Ben Furman – Korzybski instituut)
 • Creatieve therapie 
 • Professionele bachelor in de orthopedagogie (HO Gent)
Cindy Willems van Yoeka oplossingsgerichte coaching, loopbaanbegeleiding en kindercoaching bij angst en stressklachten

Waarom kiezen voor Yoeka?

Oplossingsgericht

Positieve kracht- en toekomstgerichte werking

Maatwerk

Respect voor ieders eigenheid

Gelegenheid tot feedback 

Ik als coach

Gezellige, huiselijke sfeer

In verbinding met anderen

 • Oplossingsgericht: De ganse werking vindt zijn wortels in de visie van het oplossingsgericht werken.
 • Positieve, kracht- en toekomstgerichte werking: Binnen een coachtraject wordt er weinig in jouw verleden gegraven. We kijken vooral waar je nu tegen aanloopt. Waar je naartoe wilt. En welke krachten en hulpbronnen je kan inzetten om een volgende kleine stap richting jouw gewenste toekomst te zetten.
 • Maatwerk: Elke persoon en elke vraag is anders. Daarom tracht ik elk traject anders te benaderen, aangepast op jouw maat. Hiervoor integreer ik kennis en achtergronden van verschillende visies en benaderingen. Daarnaast heb je als coachee de keuze om de gespreksvoering aan te passen aan jouw tempo. Jij kiest zelf of en wanneer je graag het volgende gesprek laat plaatsvinden.
 • Openheid: Binnen elk traject is er voldoende ruimte en openheid om ieders ideeën te delen. Ook jouw mening vind ik belangrijk. Daarom vind ik het fijn dat jij aangeeft wat voor jou goed wat minder goed werkt. Dit kan steeds gezegd worden tijdens een gesprek of aangegeven tijdens een feedbackmoment.
 • Ik als coach: Mijn persoonlijkheid speelt, naast die van jou, eveneens een grote rol binnen het coachproces. Om zo veel mogelijk te groeien, volg ik regelmatig bijscholingen en opleiding. Ook tracht ik via het feedbackmechanisme de trajecten zo goed mogelijk af te stemmen op jouw noden. Belangrijk binnen elk hulpverleningsproces is dat jij je als coachee veilig en goed dient te voelen bij de coach. Indien jij je minder goed voelt bij mijn werking of persoonlijkheid, vind ik het belangrijk dat je voor jezelf de stap durft zetten naar een andere hulpverlener.
 • In verbinding: Als coach heb ik regelmatig contact met andere coaches, therapeuten, psychologen, artsen en psychiaters in het kader van intervisie. Binnen deze contacten is er ruimte tot het bespreken van zaken waar ik tegen aan loop. Hier krijg ik advies en hulp om vraagstellingen vanuit een andere hoek te bekijken. En andersom: ik help hier ook anderen om verder te groeien en te kijken. Zo ontstaat een soort van coaching voor de coach.
 • Als laatste, en zeker ook belangrijk punt: bij elk gesprek worden er lekkere koekjes en/of een stukje fruit en een drankje voorzien.

In verbinding met

logo van het VVDO
Logo loopbaancoaching Vlaanderen
logo loopbaancheque voor loopbaanbegeleiding erkend door VDAB