De voordelen van loopbaancoaching

 * Je gaat, via één op één gesprek, met je vraag aan de slag op een afgesproken uur in de praktijk te Turnhout. 

 * Of je volgt coaching via één op één gesprekken via Skype.

 * Je traject wordt op maat opgesteld afhankelijk van jouw vraag en noden.

 * Je hebt de mogelijkheid tot het geven van feedback na elk gesprek.

 * Je krijgt 4 uur coaching voor slechts 40 € (na het aanvragen van loopbaancheques erkend door VDAB)

Werkwijze

Binnen een loopbaantraject starten we met het verkennen van je loopbaanvraag. Daarna gaan we samen hard aan het werk om uit te zoeken hoe je deze vraag kan beantwoorden. 

Hierbij maak ik gebruik van jou schatkist aan zelfkennis en krachten, mijn kwaliteiten en mogelijkheden en een gezellige, huiselijk ingerichte praktijkruimte.

Het traject bestaat uit interactieve vraagstelling, ondersteunt met verschillende creatieve hulpmiddelen. Binnen het werken laat ik me, naast methodieken en theorieën uit verschillende invalshoeken en zienswijzen, vooral inspireren door de visie van het oplossingsgericht werken.

Indien het voor jou zinvol is, kunnen er eveneens persoonlijkheidstesten gedaan worden. Deze integratieve manier van werken maakt dat er steeds een manier gevonden wordt welke het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Na het traject ga je naar huis met een grote dosis zelfkennis en zelfvertrouwen en een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin je doelen en te nemen acties staan beschreven. Hierdoor kom je steviger in je schoenen te staan zodat je met een goed gevoel en vol energie je volgende (kleine) stap kan zetten binnen je loopbaan en jouw leven.

Tarief

40€/4 UUR

 

Elk loopbaantraject kan starten nadat je jouw loopbaancheques hebt aangevraagd bij VDAB. Bij dit systeem wordt een deel van je onkosten door de Vlaamse Overheid betaald. Zo kan je aan een gunsttarief genieten van 4 uur ondersteuning bij al je loopbaanvragen.

Meteen kijken of jij in aanmerking komt voor een loopbaantraject?

Download de gratis checklist via onderstaande link.

 

Een samenwerking met

Voor het aanbieden van loopbaanbegeleiding werkt Yoeka samen met Aures loopbaancoaching Vlaanderen. Een team van ervaren, gedreven loopbaancoaches welke onderling met elkaar in verbinding staan.

 

Zo komt het dat ik, als loopbaancoach, nooit alleen sta. Deze samenwerking biedt nog vele andere troeven zoals bv. we beschikken over een eigen werkboek waarvan je gebruik kan maken tijdens jouw loopbaantraject, we bieden een persoonlijke, respectvolle en snelle service, er is samenwerking en mogelijkheid tot reflectie tussen de coaches onderling, we bieden een professionele en uitgebreide ondersteuning voor jou als coachee. 

 

Wil je meer weten over loopbaancoaching Vlaanderen en meer info rond het starten van jou traject? Klik dan op het logo van Loopbaancoaching Vlaanderen.

 

Wil je meer weten over het principe van de loopbaancheque? klik dan op het logo van loopbaancheque VDAB. 

logo loopbaancoaching Vlaanderen
logo loopbaancheque VDAB