De voordelen van loopbaancoaching

 * Je gaat met je vraag aan de slag op een afgesproken uur in de praktijk te Turnhout.

 * Je volgt coaching via één op één gesprekken.

 * Je traject wordt op maat opgesteld afhankelijk van jou vraag en noden.

 * Je hebt de mogelijkheid tot het geven van feedback na elk gesprek.

 * Je krijgt 4 uur coaching voor slechts 40 € (na het aanvragen van loopbaancheques erkend door VDAB)

Werkwijze

Binnen het loopbaantraject starten we met het verkennen van je loopbaanvraag. Daarna gaan we samen hard aan het werk om uit te zoeken hoe je deze vraag kan beantwoorden. 

Hierbij maak ik gebruik van jou schatkist aan zelfkennis en krachten, mijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden en een gezellige, huiselijk ingerichte praktijkruimte.

Het traject bestaat uit interactieve vraagstelling, ondersteund met verschillende creatieve hulpmiddelen. Binnen het werken laat ik me, naast methodieken en theorieën uit verschillende invalshoeken en zienswijzen, vooral inspireren door de visie van het oplossingsgericht werken.

Indien het voor jou zinvol is, kunnen er eveneens persoonlijkheidstesten zoals de MBTI gedaan worden. Deze integratieve manier van werken maakt dat er steeds een manier gevonden wordt welke het beste aansluit bij jou persoonlijkheid.

Na het traject ga je naar huis met een grote dosis zelfkennis en zelfvertrouwen en een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin je doelen en te nemen acties staan beschreven. Hierdoor kom je steviger in je schoenen te staan zodat je met een goed gevoel en vol energie je volgende (kleine) stap kan zetten binnen je loopbaan en jou leven.

Tarieven

40€/4 UUR

 

Elk loopbaantraject kan starten nadat je jou loopbaancheques hebt aangevraagd bij VDAB. Bij dit systeem wordt een deel van je onkosten door de Vlaamse Overheid betaald. Zo kan je aan een gunsttarief genieten van 4 uur ondersteuning bij al je loopbaanvragen.

Een samenwerking met

Voor het aanbieden van de loopbaantrajecten werkt Yoeka samen met Aures loopbaancoaching Vlaanderen. Een team van ervaren, gedreven loopbaancoaches welke onderling met elkaar in verbinding staan. Zo komt het dat ik als loopbaancoach nooit alleen sta en, indien nodig, steeds kan terugvallen op anderen. De testen worden verwerkt door een ervaren psychologe welke de testresultaten naar mij doorstuurt alvorens ik ze met u zal overlopen. Deze samenwerking biedt daarnaast nog vele andere troeven zoals bvb. Loopbaancoaching Vlaanderen beschikt over een eigen werkboek waarvan je gebruik kan maken tijdens jou loopbaanbegeleiding, een persoonlijke en respectvolle snelle service, samenwerking en mogelijkheid tot reflectie tussen de coaches onderling, professionele en uitgebreide ondersteuning voor jou als coachee. 

 

Wil je meer weten over loopbaancoaching Vlaanderen en meer info rond het starten van jou traject? Klik dan op het logo van Loopbaancoaching Vlaanderen.

Wil je meer weten over het principe van de loopbaancheque? klik dan op het logo van loopbaancheque VDAB

 

loopbaancheques loopbaanbegeleiding loopbaancoach oplossingsgericht Turnhout Aures
loopbaancheques loopbaanbegeleiding loopbaancoach oplossingsgericht Turnhout