Je worstelt vaak met vragen die betrekking hebben op je loopbaan zoals bvb. 

 • Ik heb het gevoel dat ik te veel uren op het werk doorbreng. Hierdoor is mijn balans werk/privé uit evenwicht.
 • Ik haal geen energie meer uit mijn werk. Reeds zondagavond zie ik er tegenop om maandag weer te gaan werken
 • Ik vraag me vaak af of dit is wat ik heel mijn leven wil blijven doen
 • ik wil op zoek naar een job die beter aansluit bij mijn kwaliteiten en talenten. Ik weet enkel niet hoe ik hier aan moet beginnen
 • Ik weet heel goed wat ik niet wil, maar krijg niet bepaald wat ik nu wel wil in mijn leven

Deze struikelblokken belemmeren je verder te groeien?

Je hebt het gevoel hiervoor geen diepgaande psychologische analyses nodig te hebben om ze op te lossen? Eerder een gesprek met iemand die fris en onbevooroordeeld meekijkt over je schouder? Iemand die je doet nadenken en activeert? Een traject waar je energie van krijgt en extra inzichten naar de volgende te nemen stappen richting jouw gewenste toekomst? Dit alles in een ongedwongen, gezellige, huiselijke sfeer? 

Dan ben je bij Yoeka aan het juiste adres !

Via loopbaancoaching kom je tot een gericht actieplan zodat jij vol zelfvertrouwen een volgende (kleine) stap kan zetten in je werk en je leven.

Werkwijze en tarieven

Loopbaancoaching

Vaak weten mensen heel goed wat ze niet willen. Hierdoor komen ze soms vast te zitten in hun job of halen er te weinig voldoening uit. Binnen loopbaanbegeleiding gaan we op zoek naar wat jij wél wilt. Vanuit deze doelstelling gaan we, in verschillende stappen, op zoek welke kwaliteiten en vaardigheden je kan inzetten om de volgende stappen richting jouw gewenste toekomst te zetten. 

Een traject bestaat uit een proces van interactieve vraagstelling, creatieve werkvormen en je krijgt na elk gesprek een aantal reflectieopdrachten mee om thuis te verwerken. 

Ben jij, net als ik vroeger, een expert in het niet weten wat je wilt? Lijkt het je zinvol je loopbaan een keer onder een andere loep te nemen voor een klein budget? Dan is loopbaancoaching beslist iets voor jou!

Wie ben ik?

Cindy: Creatief, positief, rustig, flexibel, betrouwbaar, sympathiek,… Mede huisgenoot van Fiebe: een super sociale oude lapjeskat. Ik hou van fietsen, wandelen, de natuur, de stad, bakken, een babbeltje met een vriend of vriendin, lekker uit eten en niet te vergeten ijsjes. Verder verslijt ik mijn neus graag en al vele jaren in diverse studieboeken. 

 

Opleidingen:

 • Oplossingsgericht cognitief systemisch psychotherapeut (i.o.) (Korzybski instituut)
 • Practitioner in de oplossingsgerichte begeleiding en opvoedkunde (Korzybski instituut)
 • Deskundige in de oplossingsgerichte cognitieve en systeemtherapie bij het autisme spectrum (Korzybski instituut)
 • Kids Skills ambassador (Ben Furman – Korzybski instituut)
 • Creatieve therapie
 • Professionele bachelor in de orthopedagogie (HO Gent)

 

 

Cindy Willems oplossingsgericht loopbaancoach

Waarom kiezen voor Yoeka?

Oplossingsgericht

Positieve kracht- en toekomstgerichte werking

Maatwerk

Respect voor ieders eigenheid

Gelegenheid tot feedback 

Ik als coach

Gezellige, huiselijke sfeer

In verbinding met anderen

 • Oplossingsgericht: De ganse werking vindt zijn wortels in de visie van het oplossingsgericht werken.
 • Positieve, kracht- en toekomstgerichte werking: Binnen een coachtraject wordt er weinig in jouw verleden gegraven. We kijken vooral waar je nu tegen aanloopt. Waar je naartoe wilt. En welke krachten en hulpbronnen je kan inzetten om een volgende kleine stap richting jouw gewenste toekomst te zetten.
 • Maatwerk: Elke persoon en elke vraag is anders. Daarom tracht ik elk traject anders te benaderen, aangepast op jouw maat. Hiervoor integreer ik kennis en achtergronden van verschillende visies en benaderingen. Daarnaast heb je als coachee de keuze om de gespreksvoering aan te passen aan jouw tempo. Jij kiest zelf of en wanneer je graag het volgende gesprek laat plaatsvinden.
 • Openheid: Binnen elk traject is er voldoende ruimte en openheid om ieders ideeën te delen. Ook jouw mening vind ik belangrijk. Daarom vind ik het fijn dat jij aangeeft wat voor jou goed wat minder goed werkt. Dit kan steeds gezegd worden tijdens een gesprek of aangegeven tijdens een feedbackmoment.
 • Ik als coach: Mijn persoonlijkheid speelt, naast die van jou, eveneens een grote rol binnen het coachproces. Om zo veel mogelijk te groeien, volg ik regelmatig bijscholingen en opleiding. Ook tracht ik via het feedbackmechanisme de trajecten zo goed mogelijk af te stemmen op jouw noden. Belangrijk binnen elk hulpverleningsproces is dat jij je als coachee veilig en goed dient te voelen bij de coach. Indien jij je minder goed voelt bij mijn werking of persoonlijkheid, vind ik het belangrijk dat je voor jezelf de stap durft zetten naar een andere hulpverlener.
 • In verbinding: Als coach heb ik regelmatig contact met andere coaches, therapeuten, psychologen, artsen en psychiaters in het kader van intervisie. Binnen deze contacten is er ruimte tot het bespreken van zaken waar ik tegen aan loop. Hier krijg ik advies en hulp om vraagstellingen vanuit een andere hoek te bekijken. En andersom: ik help hier ook anderen om verder te groeien en te kijken. Zo ontstaat een soort van coaching voor de coach.
 • Als laatste, en zeker ook belangrijk punt: bij elk gesprek worden er lekkere koekjes en/of een stukje fruit en een drankje voorzien.