De voordelen van kindercoaching?

 * Je gaat samen met je kind met zijn vraag aan de slag op een afgesproken uur in de praktijk te Turnhout.

 * Elk traject wordt op maat opgesteld afhankelijk van de vraag en noden.

 * Het coachingtraject wordt positief, visueel en creatief benaderd.

 * Na elk gesprek is er de mogelijkheid tot het geven van feedback.

 * Je kan het traject zelf beëindigen als je het gevoel hebt dat jullie alleen verder kunnen.

Werkwijze

Bij kindercoaching gaan we op zoek naar welke vaardigheid jou kind nog moet leren om met een bepaald probleem om te gaan. Vervolgens zetten we stappen om deze vaardigheid te onderzoeken, te oefenen en te implementeren in de verdere toekomst.

Binnen het totale proces werk ik met interactieve vraagstelling en verschillende creatieve werkvormen. Deze werk- en zienswijze versterkt het engagement en motivatie van jou kind en vergroot, door zijn sneeuwbaleffect, de psychologische weerbaarheid en veerkracht. De meeste gesprekken vinden plaats met zowel het kind als de ouder(s). Soms ga ik alleen met het kind aan de slag om via creatieve werkvormen te werken aan nog meer stevigheid. Regelmatig worden er ook reflectieopdrachten meegegeven om thuis verder mee aan de slag te gaan.

De kindercoaching gaat door in de ‘Wonderland’ kamer. Een ruimte vol magie, sprankels, vreemde en niet zo vreemde wezens, kracht en moed.

Tarieven

KENNISMAKINGSGESPREK

25€/50MINUTEN

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Ik luister naar wie jullie zijn, wat je kind allemaal al goed kan, en wat soms wat moeilijker gaat. Vervolgens gaan we op zoek naar wat je kind wilt leren binnen zijn coachingtraject.

COACHINGGESPREK

40€/50 MINUTEN

 

Nadat we, tijdens het kennismakingsgesprek, een duidelijk doel hebben afgesproken, gaan we aan het werk om dit verder te verkennen en op zoek naar handvatten om tot het gewenste doel te komen. Daarnaast kunnen jullie, via opdrachten, thuis verder aan de slag om de nieuwe vaardigheid te leren en eigen te maken.

Yoeka voor kids

Vind je het moeilijk om aan je kind uit te leggen wat een kindercoach juist doet en waarvoor je bij mij terecht kan? Op de pagina ‘Yoeka voor kids’ help ik je verder op weg door middel van een aantal filmpjes op maat van jou kind.

Nog vragen?

Neem dan contact op via de contactgegevens of via onderstaand contactformulier.