De voordelen van online coaching?

 *Je gaat met je vraag aan de slag op een eigen gekozen moment en op eender welke plaats.

* Het traject wordt op maat opgesteld afhankelijk van jou vraag en noden.

* Tijdens het traject krijg je ondersteuning via mail.

* Wanneer jij het gevoel hebt dat je weer alleen verder kan, kan je er zelf voor kiezen om het traject stop te zetten.

* Je dient pas te betalen als je je antwoorden op de reflectievragen hebt doorgestuurd en het volgende pakket vragen wenst te ontvangen.

Werkwijze

Bij een online coachingtraject start je, net als bij de life coaching, met een kennismaking. In dit onderdeel kijk je vanuit helikopterperspectief naar jezelf en je probleem. Deze informatie stuur je naar mij door, en op maat hiervan maak ik een eerste bundel reflectievragen en stel ik bijkomende vragen ter vervollediging van het kennismakingspakket. De antwoorden op de reflectievragen, bezorg je weer aan mij en in antwoord daarvan maak ik opnieuw een aantal vervolgvragen. Zo wordt het traject telkens verder en verder opgebouwd. Net zolang tot jij het gevoel hebt dat je weer alleen verder kan.

Om het aanbod op maat aangepaste trajecten te kunnen blijven garanderen, worden er slechts een beperkt aantal pakketten per week aangeboden.

Ik richt me vooral op klachten die te maken hebben met angst of stress zoals bvb

 

Wil je meer weten over hoe de coaching verloopt bij een welbepaald probleem? Of wil je meer te weten komen over dit probleem zelf? Klik dan op één van bovenstaande termen en je wordt omgeleid naar een pagina met meer uitleg (Deze pagina’s zijn nog in opbouw. Nog geen pagina voor de term die je zoekt? Nog even geduld dan, hier wordt aan gewerkt.)

Deze lijst is onvolledig en eerder een indicatie van problemen waarvoor je bij mij terecht kan. Heb je last van een ander, gelijkaardig, probleem dat niet in de lijst voorkomt? Neem gerust contact op, of maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Daar verkennen we wat de mogelijkheden zijn binnen jou vraagstelling.

Tarieven

KENNISMAKINGSPAKKET

25€/PAKKET

 

Onder een pakket versta ik één bundel coachingvragen die qua verwerkingstijd en inspanning ongeveer gelijk zijn aan één life gesprek. Dus ongeveer 60 minuten.

Het kennismakingspakket bestaat uit een eerste kennismaking met jezelf. Je bekijkt jezelf en je vraag vanuit een ander perspectief. Daarnaast formuleer je een doel waaraan je wilt werken binnen het coachingtraject. 

Nadat je dit pakket hebt verwerkt en ingestuurd, kan je aangeven of je verder wilt met het traject en een volgend pakket wilt aankopen. 

COACHINGPAKKET

40€/PAKKET

 

Onder een pakket versta ik één bundel coachingvragen die qua verwerkingstijd en inspanning ongeveer gelijk zijn aan één life gesprek. Dus ongeveer 60 minuten.

Na het bepalen van je coachingdoel ga je aan de slag met verschillende reflectievragen en oefeningen welke op maat worden opgesteld volgens de visie van het oplossingsgericht werken.

Eén pakket bestaat dus uit verschillende pakketten met vragen en oefeningen. Nadat je een pakket hebt verwerkt en ingestuurd, kan je aangeven of je verder wilt met het traject en een volgend pakket wilt aankopen. 

Nog vragen?

Neem dan contact op via de contactgegevens of via onderstaand contactformulier.