De voordelen van life coaching?

 * Je gaat met je vraag aan de slag op een afgesproken uur in de praktijk te Turnhout.

 * Je volgt coaching via één op één gesprekken.

 * Je traject wordt op maat opgesteld afhankelijk van jouw vraag en noden.

 * Je hebt de mogelijkheid tot het geven van feedback na elk gesprek.

 * Je kan het traject zelf beëindigen als je het gevoel hebt dat je alleen verder kan.

Werkwijze

Bij een life coachtraject starten we met kennismaken. In dit gesprek kijken we vanuit helikopterperspectief naar jou en je probleem. Om uiteindelijk te komen tot de kernvraag waarmee je tijdens het traject aan de slag wilt.

Daarna gaan we samen op zoek naar kwaliteiten, krachten en hulpbronnen die je kan inzetten om een (kleine) volgende stap richting jouw gewenste toekomst te zetten. Tijdens het coachen baseer ik me op de visie van het oplossingsgericht werken. In een coachtraject maak ik gebruik van interactieve vraagstelling, leer je meer over de mogelijke achtergrond van je probleem, krijg je reflectieopdrachten om thuis verder te verwerken …. Dit alles om je te activeren richting jouw gewenste doel. 

Ik richt me vooral op klachten die te maken hebben met angst of stress zoals bvb

 

Wil je meer weten over hoe coaching verloopt bij een welbepaald probleem? Of wil je meer te weten komen over dit probleem zelf?

Klik dan op één van bovenstaande termen en je wordt omgeleid naar een pagina met meer uitleg.

(Deze pagina’s zijn nog in opbouw. Geen pagina voor de term die je zoekt? Nog even geduld dan, hier wordt aan gewerkt.)

 

Deze lijst is onvolledig en eerder een indicatie van problemen waarvoor je bij mij terecht kan. Heb je last van een ander, gelijkaardig, probleem dat niet in de lijst voorkomt? Neem gerust contact op, of maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Daar verkennen we wat de mogelijkheden zijn binnen jouw vraagstelling.

Tarieven

KENNISMAKINGSGESPREK

25€/50 MINUTEN

 

In dit gesprek maak je als het ware nader kennis met jezelf. Je bekijkt jezelf en je vraag vanuit een ander perspectief. Daarnaast formuleer je een doel waaraan je wilt werken binnen het coachtraject.

COACHINGGESPREK

40€/50 MINUTEN

 

Tijdens elk gesprek gaan we samen aan de slag met verschillende reflectievragen opgesteld op maat volgens de visie van het oplossingsgericht werken. Om zo te komen tot inzichten en motivatie om een volgende (kleine) stap te zetten richting jouw gekozen doel. 

Nog vragen?

Neem dan contact op via de contactgegevens of via onderstaand contactformulier.