Charlotte de mot

leef je dromen

Ieder mens heeft dromen. Dromen welke men graag ooit gerealiseerd wilt zien, dromen waarvan men denkt dat ze nooit werkelijkheid kunnen worden.

In sommige levensfasen zien we niet meteen oplossingen voor onze dromen. We dromen te ver, te groot, zien niet welke stappen we kunnen zetten om onze droom te realiseren. Later beseffen we plots hoe het wel zou kunnen.

Wanneer we tot dat inzicht komen, vinden we dan weer dat we te oud zijn om deze stappen te zetten. En zo blijven we dromen en dromen en dromen…

Besef echter dat, in welke fase je ook zit in je proces, er vaak maar één factor is die je tegenhoudt om je dromen te realiseren. En dat is jouw angst voor je droom. Als je bang bent om stappen te zetten richting je wensen en jezelf dingen begint wijs te maken om deze stappen toch maar niet te zetten zoals ik ben te oud, ik ben te jong, ik heb geen geld, ik kan dit niet…

Ga dan eens op zoek naar waar je werkelijke angst zit. Kijk hoe je deze kan overwinnen. Ga de uitdaging aan en vorm je angst om tot een uitdaging.

Wedden dat er zo meer dromen werkelijkheid kunnen worden dan je in eerste instantie dacht?☁️🤩